Ποιοί είμαστε


Η φιλοσοφία της rentamoto εκφράζεται μέσα από την σωστή προσέγγιση των αναγκών των πελατών της, ώστε να τους εξασφαλίζει την ιδανική σχέση ποιότητας – εξυπηρέτησης – τιμής.


Η ξεχωριστή για κάθε πελάτη, μελέτη του προφίλ του και των αναγκών του, σε συνδυασμό με την άριστη συντήρηση και κατάσταση του στόλου των μοτοσυκλετών και την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη της rentamoto διασφαλίζουν, ώστε ο πελάτης να έχει ένα αξέχαστο πακέτο μετακίνησης με Ασφάλεια και να μείνει απόλυτα ικανοποιημένος.

Η διοίκηση της εταιρείας και τα στελέχη της με την 35χρονη εμπειρία τους, βοηθούν τον πελάτη στον σχεδιασμό, και τον συμβουλεύουν με προτάσεις και λύσεις για οποιαδήποτε ανάγκη της μετακίνησής του, σε συνάρτηση με τις προτιμήσεις του.

Η rentamoto είναι μια σύγχρονη και άρτια στελεχωμένη και οργανωμένη επιχείρηση με ηγετική θέση στον κλάδο.

Στόχος της rentamoto είναι η διατήρηση της ανταγωνιστικότητάς της, αλλά και η περαιτέρω σταθερή, και ταυτόχρονα δυναμική ανάπτυξη, με ανταγωνιστικές τιμές, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, διατήρηση των υψηλών προδιαγραφών Ασφάλειας του άριστα συντηρημένου “στόλου” της, μέσα από διαρκείς συνεργασίες, με γνώμονα την ανθρώπινη και φιλική συνεργασία και το κοινό όφελος, με τους πελάτες της.

Η εμπειρία της εταιρείας και των στελεχών της, είναι εδώ για να βοηθήσουν τους πελάτες σας να σχεδιάσουν την εκδρομή τους, να τους συμβουλέψουν να αποφασίσουν πού θα πάνε, σε συνάρτηση με τις προτιμήσεις τους.

Η rentamoto φημίζεται για την σωστή προσέγγιση των αναγκών των πελατών της. Με τον τρόπο αυτό τα μισθώματα είναι πάντα στο ύψος των προσδοκιών του πελάτη, και σε συνδυασμό με την άριστη κατάσταση των μοτοσικλετών, και την αμέριστη συμπαράσταση της rentamoto, βοηθούν ώστε ο πελάτης να έχει ένα αξέχαστο πακέτο διακοπών στην Ελλάδα

Η rentamoto έχει ένα στόλο με πάνω από 60 διαφορετικές μοτοσυκλέτες, στις οποίες γίνεται έλεγχος και service κάθε φορά πριν και μετά την ενοικίαση, για κάθε διαφορετικό πελάτη. Ο στόλος μας περιλαμβάνει όλους τους τύπους μοτοσικλετών που χρειάζονται για καλές διακοπές η για επαγγελματική μετακίνηση.

Ξεκινώντας από τα μικρά αυτόματα, τα μεσαίας κατηγορίας ημιαυτόματα μηχανάκια και scooter, μέχρι τις μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτες δρόμου και χωμάτινες, όλες οι μηχανές είναι σχεδόν καινούργιες, όχι μεγαλύτερες από 1 1 ½ χρόνο κυκλοφορίας, και είναι όλες πιστοποιημένες από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού.(Αρ.02465)

Η Έδρα της rentamoto επιλέχθηκε στρατηγικά και σχεδιάστηκε για να παρέχει την δυνατότητα επισκεψιμότητας των κυριότερων τουριστικών κεντρικών περιοχών, με τα πόδια.

Η rentamoto βρίσκεται κοντά στην Ακρόπολη και το νέο μουσείο της Ακρόπολης, και το κυριότερο ότι είναι δίπλα από τους σταθμούς Metro “Ακρόπολη” και “Fix” που εξασφαλίζουν εύκολη και άνετη πρόσβαση από και προς το αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”, στην παλιά Αθηναϊκή συνοικία την Πλάκα, τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία και πανσιόν, όπως επίσης και τις παραλίες της Αττικής και το αεροδρόμιο.